25 Ağustos 2013 Pazar

Parcali bulutlu

Herkese Selam! Bu cumartesi yazamadim, moral olarak diplerdeyim. Sevgili annecigimin vefatindan sonra abimin ve kardesimin eslerinin arasi acildi,  sonrada bu huzursuzluk eslerine sicradi. Kardesim 3 yildir abimin evine adim atmadi. Ben surekli arada kaliyorum :( istiyorum ki bir aksam olsun uc kardes bir arada olalim,  sohbet edip eski gunlerimizi yaad edelim.  Nerdeeee??? Bende iki gundur meselenin uzerine gittim, belki arayi duzeltebilirim diye ama kucuk kardesim cok kin tutuyor,  affetmiyor. Iki gundur uzuntuden basim agriyor.  Dikkat etmeme ragmen kilo veremedim. Ne kadar dikkatli olsamda yemeklerin yag-tuz oranina karisamiyorum.  Cok karisinca o zamanda bunaltici oluyorum. Yemekleri tamamen uzerime alsam, benim yaptiklarim onlara cazip gelmiyor. Oyle iki arada bir derede kilo almadan goturuyorum. Kardeslerimin arasindaki problemi dusunurken,  diyetime odaklanamiyorum bile... haftaya cumartesi evime donuyorum, eve dondukten 2 gun sonra kayinvalidem ve gorumcemler 3-4 gun icin bize gelcekler. Yani onumuzdeki ve bir sonraki cumarteside  mesguliyetten oturu yazamam. Herkese sevgilerimi gonderiyorum, 2 hafta sonra gorusmek uzere.

4 yorum:

  1. Zaten az kalmis, yakinda eve donunce toparlarsin, kilo almaman bile cok iyi. Kendi duzeni gibi yok insanin.

    YanıtlaSil
  2. kardeşlerin için üzme kendini sen elinden geleni yapmışsın,eve dönüp düzene girince de tekrar kilo vermeye başlarsın

    YanıtlaSil
  3. Ah bu aile problemleri.
    Biz burda yasarken onla ricin deli olup yanip tutusalim, bir de onlara bak!

    Bir arkadasim beyninde tumor oldugunu ogrendi. Ve daha dune kadar, birbirlerinin yuzlerine bakmayan ablalari, abileri, simdi etrafinda pervane oldu .
    Ille de boyle ciddi bir travmami gerek, birbirimize sarilmak icin:(((((
    Dilerim sualr durulur...Hayta cok kisa..Cok!

    Canim diyet olayina uzulme. Bebegin var cok sukur, emzirme de devam ediyorsa, gidecek o kilolar, insallah gidcek.

    YanıtlaSil
  4. Canım üzülme demekle olmaz biliyorum ama inan her evde yaşanıyor bu tür problemler. Sen kendi evine, ailene, düzenine bak. Su akar, yolunu bulur; her şey olacağına varır.

    İnşallah misafir sürecini de hayırlısıyla atlatır, sakin düzenine dönersin.

    Sevgiler

    YanıtlaSil