4 Ağustos 2013 Pazar

Deneme

Bu postu Skinny nin soyledigi yontemle telefonumdan yaziyorum. Resimdeki tatliyida dunku gittigimiz iftara giderken goturmustum. Bu guzellikten bir tane iftarda bir tanede sahurda yedim. Sekerini az koymustum,  yaginida azaltmistim biraz,  hos olmustu. 4-5 tane goturebilecek istegim varken "yemiycin gari" dedim ve durdum :)) ....

6 yorum:

  1. Yeyyy !!! I did it :)) COk iyi yaaa cok pratikmis, artik ben bu yontemi cokca kullanirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de daha once calisirken kullanmistim. Cok pratik. Cok guzel bir post olmus. Ben de yemiycin gari..bak nasil takipteyim seni..tebrik ederim nasil yememissin.

      Sil
  2. Öncelikle söyleyeyim cok sik ve nefis gözüküyor tatli, nefsini köreltmek icin iyi yapmissin,hem misafirlige götürmende iyi evde olsa bu tatli insani miknatis gibi cekerdi .Hadi 1-2 minicikler zaten derken sonu gelmezdi :)
    Iraden icin tebrikler. Yagi ve sekeri hafifletilmis tarifine hayir demezdim,iyi olurdu.
    Sevgilerle.Sule

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mrb Sule, evde cok az kalmisti ama ben gece bir tane yemistim, geri kalaninida gunduz ben orucken cocuklarima yedirdim iyi oldu. Aslinda sevdigimiz lezzetlerden vazgecmeden daha az kalorili ve daha lifli versiyonlarini uretebiliriz.

      Sil
  3. =) telden post yazmayı sevmıyorum ama bazen ihtiyaç oluyor....bencede yemeyelim gari ankaradan sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazilar blogumun formatina uygun cikmiyor ama cok uzun olmayan kisa postlar icin telefon kullanisli olabilir. Ankaraya co uzak degiliz, burdan da oraya sevgiler :)

      Sil