12 Ağustos 2013 Pazartesi

Diyetimin tatili :)

Herkese merhaba, gecmis bayraminiz kutlu olsun. Umarim herkes sevdikleriyle beraber cok guzel bir bayram gecirmistir. Bizimkisi cok guzel gecti, birde kizimin dogum gunuyle birlesince daha guzel oldu. Diyet durumlari biraz sallantida :). Tatlidan ziyade yoremize has bayram coregi kanima girdi. Dun artik kendimi toparlama basladim. Allah'im cok zor yaaa. Kendini bir birakinca tekrar eski disiplini yakalamak cok zor :(. Iki gundur dikkat ediyorum ama yinede tam anlamiyla istedigim formata kavusamadim. Bugun aksam uzeri yuruyuse baslayacagim, belki sporunda etkisiyle daha dikkatli olabilirim.Cumartesi tarti gunumdu ama durum cok ic acici olmayinca sonucumu buraya yazmak istemedim. Diyetiminde benimle birlikte bayram tatiline ciktigini varsayin. Ama cok sukur ikimizde donduk. Simdi kaldigimiz yerden devam. Nerde hangi rakamda kaldik haftaya cumartesi gorecegiz. Sevgiler...

4 yorum:

  1. Masallah mucize, almis basini gitmissin kiiiiiz.
    Birak tatili matili, iniyorsun yavas yavas.
    Ama ben sana dememismiydiiiiim...Emzirirken veriliyo iste.
    Ay bi bebek de ben mi dogursam nedir:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dogur canim, emzirmek fazla kilolara birebir, tabi emziriyorm diye abartarak yemezsen. Dua et daha cok ineyim oldugum yerde saymayayim.

      Sil
  2. bayram haftasini bitirdigine sevindim. Isin ucunu biraksam 1 ay boyunca yerdin. toparlanmissin en onemlisi bu. hadi seni citir gorelim donuste..

    YanıtlaSil
  3. Toparladim canim ama veremiyorum :(. Tum gayretim kilo almamaya gidiyor.

    YanıtlaSil