28 Nisan 2014 Pazartesi

Nerde kalmistik?

Evet efendim kaldigimiz yerden devam edelim. Bir aydan fazla zamandır tartilmamanin neticesinde tablo budur. Yağ oranimda bir degisiklik olmamakla birlikte tarti; 90i kaybettin 91 e ciktin diyor. Arkadaslarla basladigimizdan beri cok iyi gidiyor hersey. Merak ediyorum gecen hafta diyetisyene beni tartma dedigimde ne kadardim acaba??? 
 Bir sonraki randevu Saliya verildi. Hafta sonu esim cocuklara bakmak icin müsait degil son zamanlarda. Hafta icide yine ona zor oluyor ise gecikiyor. Ama kontrolu ertelemek yok. Randevum ertelenince kacamaklarim artiyor. Hayat boyu diyetisyenle beraber goturmuycem biliyorum ama bu süreçte beni kontrol eden uzman birine mutlaka ihtiyacim var. 

Yine çok yorgunum. Saat on olunca gozlerime müthiş bir agirlik cokuyor. Harfleri cift gormeye basliyorum (suanda oluyor :)) sabah 6 da hayata baslayinca ustune birde spor ev -cocuklar derken bu saatlerde sarzi yuzde bes kalan telefonlar gibi sinyalimi vermeye başlıyorum.

Durum budur; bana dua edin yakaladigim bu disiplini kaybetmeden saglikli bir sekilde 90 nin otesine ulasayim. Orda hayat nasilmis bi tadayim. Herkese sevgiler, sağlıklı günler diliyorum. 

2 yorum:

  1. yağda artış olmaması iyi bir şey,yine ödem sorunun var galiba.Yağ artmadıysa daha kolay verirsin diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Evet yagin artmamasi cok iyi, bende tartidan sonra moral bozuklugu hissetmedim. Artan su olsun :p

    YanıtlaSil