28 Aralık 2013 Cumartesi

Diyetsiz, bol misafirli 29. 30. ve 31. haftalar

Herkese Selam, tam 3 haftadir blogumu ve diyettas blogger arkadaslarimi ihmal ettim. Cok yogun yorucu bir 3 hafta gecirdik. Yatili misafirlerim oldu, bir kismi döndü,  babannem iki hafta bizimle kaldi. Bugün onu da memlekete gönderdik, nihayet eski rutinimize donebiliriz artik.

Inanin cok yogun gecti ,normalde blogger dashboardu gunde 2-3 kez kontrol ederdim ama bu son 3 haftada doğru dürüst firsat bulamadim. Babaanneme hosgeldine gelenler oldu bizim misafir oldugumuz yerler oldu derken bi yedik bi yedik ki sormayin gitsiiiin :)

Bu süreçte diyetisyenimlede gorusemedim, surekli ertelemek zorunda kaldim ama nihayet bugun seytanin bacagini kirip gittim gorusmeye. Oyle telasla ciktim ki evden tarti fotografi aklimin ucundan bile gecmedi. Bende sizlerle diyetisyenimin bana verdigi analiz kagidinin kilomu gösteren kismini paylasiyorum. Kirmizyla kilo yazan yeri diyetisyenim yazdi, geri aldigim kiloyu gözüme sokmak istedi sanirsam.
Öyle iste arkadaslar bende durum budur, mutlu bir hafta sonunuz olsun, Saliya tekrar yazarim. 2013'u kac kiloda bitirdigimizi paylasiriz artik.
Herkese Sevgiler.

4 yorum:

  1. üzülme canım tekrar toparlasın,bir hafta dikkat edersen tekrar vermeye başlarsın,ne demişler çabuk gelen çabuk gider,düzenini tekrar oturtunca her şey yoluna girer....

    YanıtlaSil
  2. HÜLYA:
    Mucizem, sesini duyduğuma nasıl sevindim bilemezsin. Tek derdimiz misafirler olsun bidenem. Diyetteyken çok zor oluyor biliyorum. Bizde karalılığımızı kırmızı kalemle çizeriz diyetisyene nispet. Gelende geldiği gibi gider ;)

    YanıtlaSil
  3. Bütün diyetisyenler aynı mı davranıyor acaba? Benim diyetisyenim de (her ne kadar artık gitmesem de), kilo aldığım zamanlar rakamı yuvarlak içine alır, "kilo" diye de yazardı. :) Motivasyon olduğu sürece birkaç kilo almanın çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Zaten kısa sürede alınan kilo kısa sürede veriliyor. Bundan sonrasında da başarılar dilerim sana, bir gözüm burda artık. ;)

    YanıtlaSil
  4. Canım, çok almamışsın ki! Son alınanlar, hızla verilir; biliyorsun. Kısa sürede toparlayacağına eminim.

    YanıtlaSil