17 Ağustos 2013 Cumartesi

Diyette 16. Hafta

Olmuyor olmuyorrr :( kendi evinde kendi duzenin olmadan diyete devam edilip kilo verilemiyor. Kilo almamak icin gosterdigim cabayi bir gorseniz... ustelik etrafin hesabini kitabini yapmadan kilo alirim endisesi olmadan yiyen insanlarla dolu iken! Simdi bababim yazlik bahce evinde kaliyoruz. Babam ve esi, abim ve esi birde ben 5 yetiskin 4 cocuk bir aradayiz. Babam ve abim zaten iyi yiyorlar da benim dikkatim bayanlara yonelik. Benden cok yiyorlar ozellikle ev  ekmegini acayip goturuyorlar, bense keresteden bozma ince dilim kepek ekmegime talim ediyorum. Onlarda degisiklik yok, ben gramlarla mucadele ediyorum. Metobolizmama isyan ediyorum.
Burda internet sinyalleri cok zayif, hatta bu postu yayinlayabilecgimden emin olmadan yaziyorum. Cok fazla nete girip diger blogger arkadaslari okuyup yorum birakamiyrm. Ama herkese sevgilerimi gonderiyorum, deliksiz diyetler diliyorum :)

4 yorum:

  1. Dayan tatlım.. O metabolizma kendini gösterecek, az kaldı!
    Öptüm kocaman..

    YanıtlaSil
  2. Destegin icin cok tesekkur ederim.

    YanıtlaSil
  3. kendini hic kasma, ne yazik ki kilo verme stresi bile insanin kilo vermesini engelliyor. onlar buyuk bir ihtimalle senden daha cok hareket ettikleri icin metabolizmalari hizlidir. sehirde yasamanin kotu yani da vaktinin cogunu evde gecirmek. Kilonun dert etmeden aldigin bol temiz havanin keyfini cikar bence

    YanıtlaSil
  4. Aslinda en cok ben hareket ediyorm, malum bende 3 cocuk, babam ve esi 1yildir evli cocuk yok, abimlerde 9 yasinda bir tane, kisacasi ben benimkilerin arkasinda surekli hareket halindeyim. Ustelik ev islerinede yardim ediyorm. Uc cocugum var diye kimseye yuk olmak istemiyrm. Bahcemizde sadece seftali ve elma agaclari var yani bahcede de is yapmiyorlar. Bununla birlikte her ogunde cok iyi yiyorlar. O hamur isiymis bu tatliymis su yagliymis dert etmeden. Bense hala bayramda yedigim coreklerin faturasini oduyrm. KISKANIYORUMMM :)).

    YanıtlaSil