15 Haziran 2013 Cumartesi

Diyette 8. hafta - 2 ayda 10.6 kg


Merhaba! ey sanal alem. Sen sanal olsanda benim tartimin gosterdigi rakam gercek. Evetttt 101.4 kg. gecen haftadan bu haftaya 1.3 kg bir kayib olmus. Toplamda ise 10 kilo 600 gram. Esasinda hala cok kiloluyum, baksaniza rakam 101.4 yaziyla yuzbir nokta dort , soylemesi bile uzun. Daha verilecek o kadar cok kilom varki :( ama kendimi sadece bir haftalik sonuca odaklayip sabrimi tuketmemeye calisiyorum. Kilo vermeye calisan bir insanin en cok iki seye ihtiyaci var, biri motivasyon digeri sabir. Motivasyon baslangicta cok yuksek olabilir ama verilecek cok kilo varsa iste o zaman sadece motivasyon yetmiyor. Sabir beni hedefime goturecek en buyuk yardimcim. Hedef deyince hedefimden bahsetmismiydim??? Hedefim hayalim 70 kilo olmak. 8 sene oncesine donmek istiyorum. Toplamda baslangici dusunursek 42 kilo vermem gerekiyor, bunun 10.6 si gitti geriye 31.4 kg kaldi. Neyse neyse simdi 31.4 kg dusunup sabri dagitmaya gerek yok. En guzeli acaba haftaya cumartesiye ne kadar verecegim diye dusunmek. Keske 100’u es gecsemde tarti bana 99 lu birseyler gosterse. Boylelikle 3 hanelilerle bir an evvel vedalassam. Haftaya gorusmek uzere....

6 yorum:

  1. Harikasın, tebrik ediyorum.

    Bu şekilde devam edersen çok yakında 2 haneliler sana merhaba diyecek zaten :)

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim Terazi. Ins takilmadan boyle devam ederim.

      Sil
  2. Tebrikler.....
    sen kilo verdikçe benim de motivasyonum artıyor,bana nasıl iyi geldiğine inanamazsın :))cumartesileri iple çekiyorum ne kadar kilo verdin diye ve dua ediyorum kilo vermen için.

    Bence de kendini 1 haftada vereceğin kiloya odakla ,motivasyanu arttırmak açısından daha faydalı görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler, bak sen boyle soyleyince senin yorumunda bana motivasyon oldu. Bende carsambalari senin blogunu hemen kontrol ediyorm. Bende senin ve diger kilo vermek icin ugrasan arkadaslra dua edicgm.

      Sil
  3. Ne kadar güzel bir motivasyon şeklin var umarım en kısa zamanda iki haneli kilolara ulaşırsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkurler ipekbocegi, yakini gorebilmek ve beklemek daha kolay :)

      Sil