8 Kasım 2012 Perşembe

Daha once 28. haftamda

28. haftaya giris yaptik, kaldi geriye 12 hafta. Kilo durumu ise gecen hafta sonundan hamur kizartmasinin hediyesiyle 107-107.5 gidip geliyor. Biraz once aklima dustu merak ettim, acaba bundan onceki hamileligimde bu haftalarda kac kiloydum diye. Amerikadayken Kaiser diye bir hastaneye gidiyorduk. Sagolsunlar gittigin butun doktor muaynelerini ve test sonuclarini web sitelerindeki hesabimla kontrol edebiliyorum. Hesabima girdim 2010daki hamile muayanelerimin bilgilerine ulastim. O zamanlar 28. haftamda su anki halimden 4 kilo daha fazlaymisim. Birde soyle bir fark var, bu hamilelige 97 ile digerine 95 kilo ile baslamistim.
Vaziyet kotu ama eskiye nazaran biraz daha yuzune bakilacak durumdayim. Normal bir kiloyla hamile olsaydim 28 haftada 10 kilo cokta vahim olmazdi, zaten toplamda tavsiye edilen 13-15 kilo. Fakat benim icin keske daha az olsaydi. 12 hafta ne olur cok hizli ve en az kilo alimi ile akip git.

2 yorum:

  1. allah kolaylık versın.en hızlı ve en cok kılo alınan doneme geldın.şimdi dahada dıkkatlı olman gerek.bu donemı 3 5 kılo ıle kapatırsan ne mutlu.ben en cok son aylarımda alırım hep kıloları..neyse canınıda cok sıkma .1 2 ay daha fazla dyt yapıcaksın hepsını halledersın.sağlık olsun.filiz.

    YanıtlaSil
  2. Cok haklisin Filiz, bu son donemler mayin tarlasinda dolasir gibi dikkatli olmaliyim. Doguma kalan zamani ve ondan sonra verecegim kilolari hayal ettikce heyecanlaniyorum. umarim hayalde kalmaz.

    YanıtlaSil