17 Kasım 2012 Cumartesi

29.hafta

Yaklasik 10 gundur bloguma yazamadim. Bu aralar cok yogunum. Kaldigimiz rezidansdan iki hafta icinde ayriliyoruz. Cok sukur persembe gunu ev arama isini neticelendirdik. Gonlume gore bir ev bulduk. Simdi sira geldi isin en heyecanli kismina; evin esyasini almak. Nerdeyse her gun beyeaz esya ve mobilya sitelerini geziyorum. Kafamda birseyler olustu, insaallah alacagimiz zaman karar vermem kolay olacak. Amerikadaki ev kurmalara  (incebelli bunun uzerine bir post yazmisti) gore Turkiyedekiler daha heyecanli ve malesef daha masrafli. Herseyim hazir olsun, yeni evimde ailemi misafir etmeyi dort gozle bekliyorum. Amerikadaykende cok istemistim ama vize problemleri yuzunden babama ve rahmetlik anneme gelip evimi gormek nasip olmamisti. Hos simdi babami yeni esiyle birlikte misafir etmek benim icin ayri bir burukluk olacak ama.........
Kilomda ise ciddi bir degisiklik yok cok sukur. 107.5-107.8 arasi gidip geliyorum. Ev aramak vesilesiyle yapilan yuruyuslerin faydasi olsa gerek. Son durum olarak 29. haftamin icindeyim kaldi geriye 11 hafta.

3 yorum:

  1. selamm.gönlüne göre bir ev dızersın inş.gunlerınde yavaş yavaş yaklaşıyo daha fazla agırlaşmadan bunları halletmen iyi.mevlam kucagına almayı nasıp etsın.doğum yap dyte başla takıptesın.fılız.

    YanıtlaSil
  2. Selam Filiz, aslinda fazla kilolarimdan dolayi zaten su an agirlasmis durumdayim ama, kendimi zorlayip hareketli olmaya gayret ediyorum. Bu hamilelik zaten zor, fazla kilolarla zorluk iki katina cikiyor. En basit ev temizligini bile nefes nefese yapiyorum. Gorunus bir yana dogumdan sonrasi nefessiz kalmadan islerimi yapacagim gunlerin hayalini kuruyorum.

    YanıtlaSil
  3. Nasilsin?Yavrun nasil?Dogum tarihi yaklasti sanirim.
    Insallah iyisindir.

    YanıtlaSil