11 Eylül 2013 Çarşamba

Bir sure daha tek basima


Diyetisyenimle 14 eylul icin kendi kendime gelin guvey olmusum :) Dun 14 eylule randevu taleb ettim ama o tarihte kendisi tatilde olacakmis. Haftaya cumartesiye kaldik. Niye illa Cumartesi??? Cocuklardan oturu. Cocuklari hafta ici esime birakamiyorum, onun mesaisi bittginde diyetisyeninkide bitiyor. Allah’tan diyetisyen cumartesileride calisiyorda bende kuzulari babaya birakip gidiyorum kontrollerime. Hem haftanin ayni gunu ayni saatte ac karna ayni kiyafetle tartilmak beni daha cok tatmin ediyor, sonuc daha guvenilir oluyor.
Bugunden sonra diyetisyenimle gorusmeme kadar 9 gunum var. Dogaclama  takildigim  zaman cok verimli yapamiyorum diyetimi. Bende 9 gun icin kendime bir liste yaptim ve buzdolabima astim. Uc ana ve uc ara ogunden olusan , her ogun icin ne yiyip ne icecegimi ve miktarlarini iceren bir liste. Bir donem weight watcher yaparkende boyle en az 10 gunluk listeler hazirlardim. Cok kolay oluyor alisverisini ona gore yapiyorsun, ne yesem diye etrafta dolasmiyorsun. Ustelik zihin olarakda hazirlanmis oluyorsun.
Arsivimi karistirdim, en son 96.9 kg da iken diyetisyenle gorusmusum, insaallah 21 eylulekadar tekrar ayni kiloyu yakalarsam ve hatta 300-500 gramda ustune verirsem harika olur.

2 yorum:

  1. yanliz degiksin biz variz...nagisim

    YanıtlaSil
  2. Cok tesekkur ederim canım, sizlerin varlığı en büyük destek.

    YanıtlaSil