9 Haziran 2012 Cumartesi

DURUM:

Eveet dusundum dusundum dusundum…… nihayet en son davetim dunki aksam yemeginide geride biraktim. Kilo almasam sukredecegim dedigim, piknik, dogum gunu partisi, kahvatli ve aksam yemegi geride kaldi. Pekiii netice????? Coook sukur kilo almadim ve hatta 300 gramcik da verdim 98. 2 olmusum. Simdi 300 gramcik buraya yazilirmi diyeceksiniz. Ama bence cooook hakediyor  yazilmayi. Netice de dikkatli yememe ragmen borekelerrr, tatlilarrr, kizartmalarrr, pizzalarrr dort bir yanimi sarmisti. Misafirlerim gelecek diye yapilan dip kose temizligi ve diger hazirliklar sayesinde cok haretli gecti gunler. Bu hareketlilikte yuksek kalori yiyeceklere ragmen kilo almami engelledi. Simdi Saliya kadar tartinin 98 rakamini unutmasini bana 97 gostermesini istiyorum. Saliya kahvaltiya misafirim gelecek, eger 97 yi gorursem umuyorum ki yediklerime daha cok dikkat edecegim., Sizde oyle oluyormu bilmiyorum, ama ben tartita yeni bir rakam gorunce o rakami kaybetmemek ve daha da kucugunu gormek arzusu beni gaza getiriyor, azmimi artiriyor. Bakalim Saliya netice ne olacak?..

8 yorum:

  1. Yazılır, yazılır, hem de öyle bir yazılır ki... O "300 gramcık" dediğin şey nasıl gidiyor, bir biz biliriz! Hem de bütün o sofraların ortasında, vallahi bravo :)

    YanıtlaSil
  2. O kadar guzel bir haber ki bu..Ayni dertten muzdaripler anlar ancak.
    Kilo almadin, ustelik 200 gr. verdin.
    Harika!
    Hem de o kadar davetin uzerine!
    Mucize:)

    YanıtlaSil
  3. Valla bence bu kadarf davete 300 gr vermek super tebrik ederim. Kahvaltiyi bence dert etme en kotusu aksam yemekleri bence. Bolca peynir, zeytin, masada bir suru saglikli secenekler var

    YanıtlaSil
  4. Terazi ve Skinny tesekkurler umarim yakinda daha buyuk rakamlari tebrik edersiniz.
    Incebelli askolsun zaten 300 gramcikti 100 gramini alinca ortaya birsey kalmadi :)

    YanıtlaSil
  5. valla tebrıkler ..okadar davet sofrasından sonra 300 gram. yazmak şöyle dursun öpüpde başa konur..ahh ben bılırım o eksilen gramların insanda nekadar moral olduguna.devam et .ama az ama cok gıdecek elbet..1 paket margarın vucudundan erıdı gıttı azmı..filiz..

    YanıtlaSil
  6. kolay gelsin .."kadınlar mucizeyi yaratır"

    YanıtlaSil
  7. :))))ay inanki klavyemin hatasi:) hadi, 1de ben ekliyim, 400 yapalim:)

    YanıtlaSil
  8. Filiz, cok tesekkur ederim.Bir ara burda weightwatchers diye bir seye katilmistim ordaki grubun baskani olan kiside verdiginiz kilolari kucumsemeyin elinize bir paket margarini alin ve agirligini hissedin o zaman verdiginiz kilo gozunuzde buyur demisti. Bana onu hatirlattin, insaallah gidenler yagdir.

    Nagihan, cok tesekkur ederim, kesinlikle kadinlarin mucizeler konusunda basarili olduklarina cok inaniyorum.

    Incebelli hadi affettim seni, hele 400 yaptinya daha cok affettim :))

    YanıtlaSil