14 Eylül 2013 Cumartesi

Diyette 17. hafta :)


Hadi canim hadi 98 seni tutmayalim buralarda yuru git ve mumkunse bir daha yakinimdan bile gecme :)) Arkadas ne oluyor yaaa nasil oldu bu 2.2 kg lik kayip??? Sanirsam 98 kg tartildigimda hala reglinin sebep oldugu siskinlik vardi uzerimde. Yemek duzenim cok iyi gidiyor, en son postumda bahsini ettigim listeme birebir uyarak devam ediyorum. Henuz egzersizlere donemedim. Ev egzersizlerinin cogu dize cok yuklendigi icin yapamiyorum. Evimize cok yakin bir tesise havuzu kullanmak icin uye oldum. Pazartesiden baslayarak haftada iki gun gidecegim. Uc gunde yurumeyi planliyorum, haftada 5 gun yeterde artar bile :) Cok uzatmadan cikiyorum bugun disarda cok isimiz var. Herkese muhtesem az kacamakli bir hafta sonu dilerim. Sevgiler…

10 yorum:

  1. tebrik ederim 112 kilodan 95 li rakamlara geldin. buyuk bir basari. Biz surda 2 kilo verince seviniyoruz. 97-98 araliginda takilip kalmana ragmen vazgecmedin. Supersin..

    YanıtlaSil
  2. Bu güzel yorumlarinla bana destek verip motivasyonumu artirdigin icin asil sen SUPERSIN . Teşekkürler. Ayrica asla vszgecmeyecgm o 70 kg fotografi bu bloga yapiscak :))

    YanıtlaSil
  3. Tebrikler mucize :) Şimdi hedef 8'li rakamlarla buluşmak artık :) Ki o da hiç uzak değil :)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler terazi, 8li rakamlari bende heyecanla bekliyorum, ancak o zaman BMI degerim obezlik sınırının altina düşecek, hoş 18 -25 için 7li rakamlara gelmem şart.

    YanıtlaSil
  5. bende seni tebrik ederim ... masallah iyi gidiyorsun ...

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürler Meltemcim, hep beraberce iyi gideriiz umarım.

    YanıtlaSil
  7. Bence de çok iyi gidiyorsun, darısı benim başıma, 66 yapıştı kaldı..

    YanıtlaSil
  8. ne güzel bir haber,
    emeklerinin karşılığını almaya başladın,diyetisyenin dönünce kim tutar seniiiii:)

    YanıtlaSil
  9. Son 5-6 kg cok zor gidiyormuş, sabirla vereceksin eminim.

    YanıtlaSil
  10. Heb birlikte böyle guzel haberler veririz inş Ömürcüm.

    YanıtlaSil