2 Ağustos 2012 Perşembe

11. ve 12. hafta

11. ve 12. hafta geride kaldi. Boylelikle neredeyse yolun ucte biri geride kalmis oluyor. Gecmis haftalara gore daha iyi hissediyorum, sanirim 1-2 haftaya bulantilar tamamen gecerse daha da iyi olurum. Bu zaman zarfinda 98 kilo oldum. Yavastan yuruyuslerede basladim. Zaten iki gun once burda okullar acildigi icin mecburen yuruyus yapmak zorundayim. Kizimi sabahlari okula babasi birakiyor, bende almaya gidiyorum. 10 dakikalik bir yurume mesafesinde okul, git gel en az 20 dakika. Biraz erken cikmaya calisiyorum ki son zamanlarda oglen uykusunu uyumak istemeyen oglum bebek arabasinda uyuyabilsin. Cikis zili calana kadar, etrafta yuruyorum.
Ramazan ayininda yarisi bitti sayilir. Ramazan yurtdisinda zaten biraz zor hissediliyor, hawaiide cok daha zor hissediliyor, malum turistlik yer. Burda bir cami var, bazi aksamlar iftarimizi orda yapiyoruz .Boylelikle biraz olsun havamiz degisiyor. Baya kalabalik oluyor her aksami, Turkiyedeki iftar cadirlarini hatirlatiyor, yemekler haric :)) . Amerikaya geldigimde hic yiyemezdim hindistan pakistan taraflarinin yemeklerini. Gecen sure icerinde alistim tabi, hatta bazen canim bile cekiyor.
Bu arada Turkiyeye kavusmamiza 28 gun kaldi. Hazirliklarimiz suruyor, bir taraftan satabildigimiz esaylarimizi satiyoruz, diger taraftan esyalarimizi valizlere yerlestiriyoruz. Simdiden uc bavulu yerlestirip agirligini tartip kenara kaldirdik. Heyecan ve endise dorukta. Turkiyeye dondugumuz icin heyecanliyiz ama yeni bir baslangicin da kaygisi var. Hayirlisi artik.....

4 yorum:

  1. Gitmenize cok az kalmis. Insallah hersey istediginiz gibi olur Mucize.
    Bulantilarin nasil? Gecti mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederim Incebelli, bulantilarim bu hafta itibariyle yok denecek azaldi. Sabahlari kahvaltidan once cok hafiften hissettiriyor kendini ama gun icinde iyi sayilirim.

      Sil
  2. Turkiyeye donmenize gunler kaldi.
    Insallah hersey gonlunuzce olur.
    Arada yaz, bos birakma ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet 4 gun sonra yolcuyuz kismetse, yazdim bak, sen yoklamasan yazacagim yoktu inan.Tesekkurler.

      Sil